Acord Territorial per a l'Ocupació

Acord territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible de la comarca, “La Safor Emprén” S'ha iniciat l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament sostenible de la comarca de La Safor gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, l'Ajuntament de Gandia, la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES), les organitzacions sindicals UGT i CCOO i els 31 municipis de la comarca. L'acord territorial suposa diferents actuacions que es materialitzen en els següents programes:

- Programa de Diagnòstic del territori per a conèixer les tendències i petencialitats del teixit productiu i les necessitats dels recursos humans.

- Programa de Formació en competències 2.0: orientació i formació sobre el mercat de treball, alfabetització digital, desenvolupament de competències personals, creació i millora dels negocis en internet.

- Mesa territorial d'empreniment i innovació per a coordinar i impulsar projectes de empreniment, i facilitar als emprenedors l'accés a tota la informació i recursos existents

Les activitats de formació es desenvoluparan entre els mesos de febrer i setembre de 2017principalment en Gandia, Oliva i Tavernes i van dirigides a:

- Persones de la comarca que es troben en procés de cerca d'ocupació i/o reinvenció professional i necessiten ajuda per a orientar la seua carrera professional a les necessitats de les empreses de l'entorn.

- Persones emprenedores i els treballadors de xicotetes empreses, així com els professionals autònoms.

Les inscripcions poden fer-se a través de la web www.lasaforempren.com o en l'Ajuntament, preguntar per la AEDL. Us adjuntem la programació del mes de febrer.