AVÍS TEMPORAL

NOUS DETALLS
Diumenge 18-11-2018 (21'30h)
admin@inforatge.com

La situació presenta pocs canvis respecte a l'última previsió enviada este matí però sí que es veuen alguns nous detalls.

El front està ara mateix per la zona de Múrcia i esta pròxima nit entrarà pel sud d'Alacant i anirà desplaçant-se cap al nord. L'arribada d'esta línia inestable a la divisòria entre València i Alacant serà entre les 06'00 i les 09'00h de la matinada i en este desplaçament al llarg de la nit anirà deixant tronades al seu pas que, localment, seran fortes (les intensitats horàries seran de 30l/m2 i puntualment podran superar els 60 ).

Després, i fins primeres hores de la vesprada, la presència d'una xicoteta borrasca entre la nostra Comunitat i les illes Balears ens deixarà noves precipitacions que podran persistir sobretot per les comarques de les Riberes, la Safor i la Marina. Precisament esta persistència sí que podria acumular en alguns punts d'este sector quantitats superiors als 200l/m2 (més probablement per la Marina Alta).

Com sempre, anirem mantenint ben informats i amb tots els detalls de l'evolució d'este episodi a tots els nostres ajuntaments i clients