Curs de valencià nivell A1 a la Mancomunitat

La Mancomunitat de Municipis de la Safor realitza un curs de valencià de nivell A1, adreçat a la población, sobretot provinent d’altres països, que no sap parlar gens el valencià o ben poc. El curs és COMPLETAMENT GRATUÏT i les persones interessades han de passar per les oficines de Mancomunitat per omplir la fitxa d’inscripció o enviar-la per correu elèctronic al llarg del mes de novembre i començament de desembre de 2017.
 

 El dit curs tindrà una duració de 60 hores i està previst el començament el pròxim 5 de desembre de 2017, en horari de dimarts i dijous de 17h a 19h.

 

Més informació a l'Ajuntament o a la Mancomunitat de Municipis de la Safor

(Av. República Argentina, 28. Gandia)
 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

La Mancomunidad de Municipios de la Safor realiza un curso de valenciano de nivel A1 dirigido a la población sobretodo proveniente de otros países que no saben hablar valenciano. El curso es completamente gratuito y las personas interesadas deben pasar por las oficinas de la Mancomunidad para rellenar la ficha de inscripción o bien enviarla por correo electrónico a lo largo del mes de noviembre o principios de diciembre de 2017.

 

El curso tendrá una duración de 60 horas y está previsto que comience el próximo 5 de diciembre en horario de martes y jueves de 17h a 19 h.

 

 

Más información en el Ayuntamiento o en la Mancomunidad de Municipios de la Safor (Av. República Argentina, 28. Gandía)