CURSA de la DONA Vicky Foods - Gandia

Ador, per primera vegada, col·labora institucionalment amb la Cursa de la Dona Vicky Foods. En aquesta edició, part de la recaptació anirà destinada a la investigació de l’esclerosi múltiple.

L’alcaldessa, Manela Faus, participà el dimecres a la presentació de la Cursa de la Dona Vicky Foods, per donar suport a l’organització d’aquest esdeveniment que fa anys que promociona la pràctica d’esport femení amb tant d’encert.

Ador, des de la primera edició, ha comptat amb participants en la cursa. Enguany, l’equip de govern ha decidit oferir-se com a punt d’inscripció per facilitar a les veïnes d’Ador i de pobles del voltant que puguen participar. I no descarta poder oferir entrenaments gratuïts l’any que ve a les dones que s’animen.
El grup Gent d’Ador aposta sempre per promocionar l’esport col·lectiu i individual, i ha d’estar present en tots els esdeveniments esportius comarcals i d’arreu del territori que siga possible.

Per això continuarà amb la col·laboració personal i institucional en diferents esdeveniments.

Totes les dones que vulguen participar, ja tenen la possibilitat d’inscriure’s per tramitació electrònica a través de la pàgina https://cursadeladonagandia.com/ i també es pot fer la inscripció presencialment a la Biblioteca d’Ador.