Gràcies en nom de l'AECC

Com sabeu s'havien programat tres activitats en benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer: l’actuació de la Faltriquera “A cada estació la seua tradició”, el concert solidari de la banda juvenil de l’Agrupació Musical Santa Cecilia d’Ador i l’Exhibició a càrrec del Club de Natació Sincronitzada La Murtera. El total recaptat en les tres activitats ha sigut de 725,70 €.

Des de l'Ajuntament i en nom de l'Associació Espanyola contra el Càncer, volem donar-vos les gràcies a tots els que heu col·laborat en esta iniciativa solidària.

------------------------------------------------------------------------------

Como sabéis se habían programado tres actividades en beneficio de la Asociación Española Contra el Cáncer: La actuación de la Faltriquera “A cada estació la seua tradició”, el concierto solidario de la banda joven de la Agrupación Musical Santa Cecilia de Ador y la exhibición a cargo del Club de Natación Sincronizada la Murtera. El total recaudado en las tres actividades ha sido de 725,70 €.

Desde el Ayuntamiento y en nombre de la Asociación Española contra el Cáncer, queremos daros las gracias a todos los que habéis colaborado en esta iniciativa solidaria.