Instal·lació de Caixer Autoservef a l'Ajuntament

Gràcies a un conveni de col·laboració entre el Servef i l’Ajuntament d’Ador s’ha procedit a la instal·lació d’un Caixer Autoservef a l’Ajuntament.

El caixer permet a l’usuari realitzar nombrosos tràmits de forma telemática. Entre altres opcions permet la inscripció i renovació de la demanda, generar el Darde i certificats, consultar ofertes de treball i cursos de formació, postular l’autocandidatura i gestionar les cites amb els centres Servef.

A aquest servici poden tindre accés, no sols els veïns i veïnes d’Ador sinó també els dels municipis propers, evitantant desplaçaments innecesaris al centre Servef de Gandia.

 

---------------------------------------------------------------

 

Gracias a un convenio de colaboración entre el Servef y el Ayuntamiento de Ador se ha procedido a la instalación de un Cajero Autoservef en el Ayuntamiento.

El cajero permite al usuario realizar numerosos trámites de forma telemàtica. Entre otras opciones permite la inscripción y renovación de la demanda, generar el Darde y certificados, consultar ofertas de empleo y cursos de formación, postular la autocandidatura y gestionar las citas en los centros Servef.

A este servicio pueden tener acceso, no solo los vecinos de Ador, sino también los de los municipios colindantes, evitando desplazamientos innecesarios al centro Servef de Gandía.