MAL ORATGE I PLUJA

⚠ LA INESTABILITAT ANIRÀ A MÉS
Dimecres 14-11-2018
©Inforatge

Les pluges en general sera moderades. Segons els últims models, llevat d’alguna gota o ruixat intermitent que tindrem en les pròximes hores, deuran començar a finals d’esta vesprada i acabar a finals del divendres 16 (unes 48 hores).

Dissabte 17 i primeres hores del diumenge 18 l’oratge experimentarà una relativa millora (si bé encara podran caure algunes gotes o ruixats dèbils).

Serà una treva momentània perquè a últimes hores del diumenge i dilluns pròxim tornaran de nou les pluges a les nostres comarques.

Respecte a les quantitats i intensitats, es manté el que ja vam adelantar ahir. Les precipitacions més importants sembla que es concentraran (aproximadament) al voltant del Túria i, en general, més pegades al nostre litoral.

No es descarta també alguna tronada forta que, molt localment, podria deixar entre 40 i 50l/m2 en a penes una hora... i estarem molt pendents de la situació perquè com és un episodi que durarà unes 48hores amb precipitacions persistents, en moltes zones es podrien superar els 80 i 90l/m2 (i fins i tot superar els 100 ) en estos dos pròxims dies.