+++MOLTA PRECAUCIÓ+++DEMÀ DIVENDRES+++

Demà serà un dia per a estar molt pendents dels grups sensibles i de risc de la població (xiquets, majors o malalts) per les altes temperatures que esperem.

D'altra banda, també seria recomenable vigilar o avisar als propietaris de granges de la pujada de la calor sufocant prevista per a demà. En estar junts, els animals encara fan pujar més la temperatura ambiental i, com seran moltes hores seguides amb valors extrems en molts punts, lamentablement podran patir alguna desgràcia.

De moment els avisos per a demà divendres estan en taronja en gran part del nostre territori però, veient esta situació d'alt risc pel que fa a la calor, no serà difícil que activen l'avís roig en algunes zones com ja vam avançar fa un parell de dies.

------------------------------------

Mañana será un día para estar muy pendientes de los grupos sensibles y de riesgo de la población (niños, mayores o enfermos) por las altas temperaturas que esperamos.

Por otro lado, también sería recomendable vigilar o avisar a los propietarios de granjas de la subida del calor sofocante previsto para mañana. Al estar juntos, los animales todavía hacen subir más la temperatura ambiental y, como serán muchas horas seguidas con valores extremos en muchos puntos, lamentablemente podrán sufrir alguna desgracia.

De momento los avisos para mañana viernes están en naranja en gran parte de nuestro territorio pero, viendo esta situación de alto riesgo en cuanto al calor, no será difícil que activen el aviso rojo en algunas zonas como ya avanzamos hace un par de días.