BIBLIOTECA D'ADOR

El pròxim dilluns 18 de maig tornem a obrir la Biblioteca Municipal d’Ador.

Amb motiu de la situació extraordinària que estem vivint aquestos dies per la pandèmia del Covid-19, sols funcionarà el servei de préstec i devolucions de llibres.

L’horari d’obertura al públic serà de 16.30 h. a 19.30 h. de dilluns a divendres.

Per descomptat, la salut i seguretat dels usuaris/àries és la nostra prioritat. Per aquest motiu, hem adaptat la biblioteca amb totes les garanties que ens marca el protocol establert per la Direcció General de Cultura i Patrimoni amb la col•laboració del Col•legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

Aquest protocol el podeu consultar en aquest enllaç:

https://cutt.ly/sybmdbv

Us aconsellem que abans de vindre a la biblioteca busqueu en el catàleg la disponibilitat dels llibres que vos interessen en aquest enllaç:

https://xlpv.gva.es/cginet-bin/abnetop/O7814/ID6b3a8dd5…

Els llibres retornats per les persones usuàries passaran un procés planificat de quarantena durant un període mínim de 14 dies. Cal tindre en compte que els llibres en quarantena apareixeran com a disponibles en el catàleg, quan no ho estan.

Com marca el protocol, les persones usuàries que accedisquen a la Biblioteca d’Ador hauran d’adoptar les mesures adequades per protegir la seua salut i evitar contagis, mantenint la corresponent distància de seguretat.

Informació i orientació bibliogràfica:

Telèfon de la Biblioteca d’Ador: 672.64.37.07

Correu electrònic: ador_cultura@cv.gva.es

Gràcies i disculpeu les molèsties.