OFERTES DE TREBALL

OFERTES DE TREBALL

L’Ajuntament d’Ador va a presentar al SERVEF les següents ofertes de treball dins de dos programes de foment de l’ocupació :

EMCORP
- 2 peons obrers
Per a poder tindre l’opció d’eixir en el llistat del Servef has d’estar aturat, inscrit en el Servef i ser major de 30 anys.

EMCORD
- 1 vigilant
- 1 controlador de accessos (taquiller)
Per a poder tindre l’opció d’eixir en el llistat del Servef has d’estar inscrit en el Servef, ser aturart de llarga durada i haver realitzat un Itinerari Personalitzat d’Inserció.

Si tens algún dubte, pregunta en l’Ajuntament per Esther.

Vos recordem que a l’Ajuntament d’Ador hi ha un caixer autoservef per a fer tràmits sense necessitat de desplaçaments a Gandia.

 

-------------------------------------------------------------------------

 

El Ayuntamiento de Ador va a presentar al SERVEF las siguientes ofertas de trabajo dentro de dos programas de fomento de empleo:

EMCORP
- 2 peones albañiles
Para poder tener la opción de salir en el listado del Servef debes estar desempleado, inscrito en el Servef y ser mayor de 30 años.

EMCORD
- 1 vigilante en general
- 1 controlador de accesos (taquillero)
Para poder tener opción de salir en los listados del Servef debes estar desempleado e inscrito en el Servef, ser parado de larga duración y haber realizado un Itinerario Personalizado de Inserción.

Si tienes alguna duda, pregunta en el Ayuntamiento por Esther.

Os recordamos que en Ayuntamiento de Ador hay un cajero autoservef para hacer trámites sin necesidad de desplazamientos a Gandía.