PROGRAMA EDIFICANT PER AL CEIP LA MURTERA

Avuí els alcaldes i regidors d'educació de les localitats de Palma de Gandia i Ador, han anat a València a informarse de primera mà al despatx del Director Territorial d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, D. Santiago Estañán Vanacloig sobre el programa Edificant.

Un programa que posarà en marxa la Conselleria en què la col·laboració entre les administracions, autonòmica i local, permetrà desenvolupar noves accions en el mapa de les infraestructures educatives valencianes.

L'objectiu d'aquesta reunió, a banda d'informar-se sobre el procediment per tal de adherir-se al programa, era també, posar a sobre la taula del director les carències i mancances que presenta el nostre centre d,Educació Infantil i Primària, entre d'altres: l'estat de la caldera, dels aseos, de les finestres (impermeabilitat), del sòl de la pista poliesportiva, de la falta de coberta al pati...

El director ens ha confirmat que ambdós Ajuntament ens podrem adherir al programa quan aquest obriga el plaç corresponent per poder-ho fer i, a més a més, i com a tema més urgent, s'ha quedat un informe de l'estat de la caldera per a intentar solventar el problema per altra via de més urgència.

Des dels Ajuntaments esperem que la conselleria tinga en compte les necessitats i mancances del nostre centre i que finalment puguem tenir un centre educatiu amb les millors condicions possibles per a que els xiquets i xiquetes de Palma i Ador puguen educar-se i formar-se en les condicions que es mereixen.