Agència de Desenvolupament Local

L' Agència de Desenvolupament Local és un servici públic creat per l'Ajuntament, el principal  objectiu del qual és impulsar el desenvolupament econòmic i social del municipi.

Els eixos d'actuació de l'agència són els següents:

  • Promoció de l'ocupació
  • Formació/Gestió de projectes de desenvolupament local
  • Assessorament tècnic a Empreses
  • Noves Tecnologies

 

PROMOCIÓ D'OCUPACIÓ

L'Agència vol ser un enllaç entre els demandants d'ocupació i les empreses que oferixen treball. Per a això disposem d'una base de dades en què incloem tant els CVs com les ofertes que rebem. A més oferim informació personalitzada sobre mètodes de recerca activa d'ocupació.
 
D'altra banda, participem en programes de generació d'ocupació d'interés general i social a través de la contractació de treballadors desocupats per a tasques relacionades amb la millora de l'entorn natural (PAMER), obres o servicis d'interés general i social (EMCORP).

Participem també en programes de complement de renda per a contribuir pal·liar la desocupació agrícola estacional (INEM-CCLL), i en programes d'inserció per a titulats universitaris menors de 30 anys (Salari Jove)

 

FORMACIÓ

Convençudes que la formació és fonamental per a aconseguir un treball de qualitat, disposem d'una àmplia informació sobre diverses opcions formatives, cursos tant de formació contínua com ocupacional, oferits per entitats públiques i privades.
Esta informació ja la pots consultar en el tauler d'ocupació i formació de l'Ajuntament i també en esta pàgina.

 

NOVES TECNOLOGIES

ADHESIÓ AL PROGRAMA COMPETIC

Des de l'Agència apostem per la societat de la informació i la comunicació i en este sentit ens hem adherit al projecte compeTIC de la Generalitat, facilitant al teixit empresarial i associatiu d'Ador una sèrie de servicis per a millorar la seua productivitat i competitivitat.

 

SERVICI D'EMISSIÓ DE FIRMA DIGITAL

D'altra banda, oferim el servici de Firma Electrònica per a facilitar la realització de nombrosos tràmits. La firma electrònica de la Generalitat Valenciana proporciona els usuaris un mitjà d'identificació segur amb el que es poden realitzar multitud de tràmits administratius a través d'internet
Entre altres aplicacions de la Generalitat Valenciana i de l'Administració General de l'Estat, es podrà accedir als següents servicis:
• Presentar la declaració de la Renda.
• Consulta de la vida laboral.
• Rebre notificacions segures de correus.

La firma digital per a particulars podrà sol·licitar-la en l'Ajuntament d'Ador en horari d'atenció al públic. Per a això haurà de personar-se l'interessat proveït del seu DNI. El tràmit dura prop de 10 minuts  i implica l'entrega immediata de la firma electrònica. El servici és totalment gratuït. Per a més informació pots visitar la pàgina web de la Conselleria http://www.accv.és/
La firma digital per a entitats requerix uns tràmits previs que han de realitzar-se a través de la web de l'accv. L'entrega de la firma i del kit d'instal·lació es farà posteriorment en l'Ajuntament d'Ador.

GESTIÓ DE PROJECTES DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

Els nostres projectes, entre altres temes, es referixen a l'adequació i difusió de recursos turístics, a la promoció municipal, a la realització de diferents estudis i a la millora de les infraestructures.

ASSESSORAMENT TÈCNIC A EMPRESES

El nostre assessorament es referix a més de a l'elaboració del pla d'empresa i el de viabilitat, a proporcionar tota la informació sobre els tràmits i llicències per a la creació d'una empresa i a la recerca de subvencions.